Cine suntem

Daniela Marcu

Avocat

Activează în domeniul dreptului comercial și al contractelor de 20 de ani, oferind companiilor și persoanelor fizice sprijin în negocierea, redactarea și finalizarea contractelor.

A ajutat proprietarii de afaceri să își dezvolte business-uri de succes urmând reglementările întreprinderii moderne, prin servicii juridice care acoperă dreptul societăților comerciale. De asemenea, Daniela Marcu are o experiență solidă în consilierea clienților pe teme legate de proprietatea intelectuală, dreptul muncii și ocuparea forței de muncă, tranzacțiile imobiliare, comerciale și rezidențiale, precum și dreptul familiei. În urma experienței de peste 14 ani în cadrul Societății de avocatură „Șurghie și Asociații”, Daniela se remarcă datorită serviciilor juridice calitative și eficiente oferite clienților săi și abordării practice a nevoilor legale ale clientului.

Antuanela Stanca

Avocat

În ultimii ani, expertiza Antunelei Stancă s-a concentrat pe litigii complexe, dovedindu-se un avocat de succes în numeroase cazuri importante din România. Timp de aproape un deceniu, a reprezentat clienți corporativi și individuali de rang înalt și a oferit consultanță în probleme de importanță națională și internațională, a reprezentat clienți atât din ​​sectorul privat, cât și din cel public, atât în ​​cauze civile, cât și în cauze penale.

În calitate de avocat în cadrul Societății de avocatură „Șurghie și Asociații”, în perioada 2011 – 2019, Antuanela Stancă a gestionat cazuri complexe de achiziții publice, fraudă în sectoarele financiar, bancar și de asigurări, corupție, evaziune fiscală, deturnare de fonduri și fraude. Onestitatea, transparența și pasiunea dovedite în fiecare caz reprezentat sunt ingredientele principale care au condus la obținerea celor bune soluții posibile pentru cauzele în care s-a implicat.